Hívjon most!

Furgonok, teherautók és kamionok mentése


Sajnos a teherautók sincsenek tökéletes biztonságban az utakon, hiába a rendszeres szerviz és gondos karbantartás. Az ördög nem alszik. Mi ellenben azonnal útnak indulunk, ha Ön bajban van teherautójával, függetlenül attól, hogy Magyarországon, vagy külföldön robbant le. Mindemellett nehézgépek és szerelvények szállítását, mentését is probléma nélkül megoldjuk a nap 24 órájában. Nézzünk néhány kategorikus esetet! […]

Tovább

Hajószállítás


hajószállítás

Az ember nem szívesen bízza szeretett hajójának szállítását olyan cégre, melyben nem bízik meg minden tekintetben. Ezt tökéletesen érthető. Mi magunk is sokszor találkozunk olyan megoldásokkal, amelyek enyhén szólva hagynak kívánnivalót maguk után. Már a hajó, yacht, pontonhajó, vagy vitorlás szállításának előkészületei is komoly szakértelmet kívánnak meg, hiszen például a daruzás sem történhet a legkiválóbb […]

Tovább

NON-STOP szerviz


A nap 24 órájában működő szerelőműhelyeinkben tapasztalt kollégáink várják! Kiterjedt szervizpartner hálózat: ha kell, az éjszaka közepén is beszerezzük a szükséges alkatrészt.

Tovább

Helyszíni javítás, szervizelés, segélyszolgálat, félretankolás


Lerobbant? Félretankolás történt? Generátorjavításra, esetleg vízcsőjavításra van szüksége? Hívja éjjel-nappal működő segélyszolgálatunkat! Szerelőink a helyszínen megoldják a problémát. Szükség esetén pedig mi magunk szállítjuk járművét a szervizbe.

Tovább

Autószállítás, motorszállítás, gépszállítás


Nem szeretné különleges gondosságot igénylő autóját a rossz minőségű utaknak kitenni? Bízza a szállítást a profikra! Közel 40 év tapasztalattal vállalunk szállítást egész Európából. Akár 9 autó egyidejű szállítását is megoldjuk. Az USA-ból behozni kívánt autók vámügyintézésének feladatait magunkra vállaljuk.

Tovább

Autómentés, darus autómentés


Speciális eszközökkel felszerelt autómentőinkkel és 3, azonnal induló sofőrünkkel a nap bármely szakában, bármely helyzetből képesek vagyunk kimenteni Önt és járművét. Darus autómentés  gurítókosárral, emelővillával, professzionális technológiával.

Tovább