Hívjon most!

Furgonok, teherautók és kamionok mentése


Sajnos a teherautók sincsenek tökéletes biztonságban az utakon, hiába a rendszeres szerviz és gondos karbantartás. Az ördög nem alszik. Mi ellenben azonnal útnak indulunk, ha Ön bajban van teherautójával, függetlenül attól, hogy Magyarországon, vagy külföldön robbant le.

Mindemellett nehézgépek és szerelvények szállítását, mentését is probléma nélkül megoldjuk a nap 24 órájában.

Nézzünk néhány kategorikus esetet!

Könnyedén külföldön ragad az ember egy megrakott furgonnal is, ha valami hiba csúszik a rendszerbe. Gyakori például a motorhiba. Ha bennünket hív, a lehető leggyorsabban elindulunk Önért, s akár teherrel megrakott furgonját is javítjuk a helyszínen, ha ez lehetséges, vagy szállítjuk a megfelelő helyre. Belföldön intézzük a javítással kapcsolatos ügyeket partnereink bevonásával, ha ez szükséges.

Furgonjával amint lehet, máris mehet tovább.

A kisteherautókkal történő áruszállítás során szinte bármikor megtörténhet, hogy a gépjármű meghibásodása miatt vesztegelni kénytelen az ember. Még nagyobb a baj, ha ez külföldön történik. Bennünket felkeresve ugyanakkor hatványokkal javíthat a helyzet ellenére kialakult kellemetlenség súlyán, hiszen kisteherautók szállítására specializált eszközeinkkel biztonságban haza tudjuk szállítani a bajba került járművet, a biztosító szemlézéséig pedig akár saját telephelyünkön is tudjuk tárolni azt.

Nyerges szerelvények és kamionok munkája közben nem ritka a defekt.
Ilyenkor a leállósávban szerelni, vagy a megoldás lehetőségein munkálkodni nem csupán macerás, de rendkívül veszélyes is.

Autónkkal, vagy szükség esetén autóinkkal megérkezve először is biztosítjuk (bójázzuk és kivilágítjuk) a helyszínt, majd 20 tonnás emelőink valamelyikének segítségével, ha kell, nyomatéksokszorozó kulccsal, elvégezzük a szükséges teendőket a lehető legrövidebb idő alatt.

Ha furgonja, teherautója, vagy kamionja mentésre szorul, akár belföldön, akár külföldön, az ABAC Autómentőre számíthat!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 30 686 3155 telefonszámon.