Hívjon most!

Hajószállítás


hajószállítás

Hajószállítás akár teljes körű szervezéssel, vámügyintézéssel. Bízza hajója, yachtja, vitorlása szállítását az ország egyik legjobban felszerelt csapatára!

Az ember nem szívesen bízza szeretett hajójának szállítását olyan cégre, melyben nem bízik meg minden tekintetben. Ezt tökéletesen érthető. Mi magunk is sokszor találkozunk olyan megoldásokkal, amelyek enyhén szólva hagynak kívánnivalót maguk után.
Már a hajó, yacht, pontonhajó, vagy vitorlás szállításának előkészületei is komoly szakértelmet kívánnak meg, hiszen például a daruzás sem történhet a legkiválóbb eszközök és apparátus bevonása nélkül.

Belföldi helyszínről egy másik belföldi helyszínre vált szükségessé az aktuális, idényszerű hajószállítás?

Nincs más dolga, mint megkeresnie bennünket, elmondania a legfontosabb tudnivalókat a hajó, valamint a helyszínek kapcsán, s tovább élvezni a pihenést.

A tengerentúlról rendelt hajót és haza szeretné szállítani? Keressen bennünket! A tengerentúlról frissen érkezett hajók hazaszállításának teljes körű teendőit ránk bízhatja, a vámügyintésétől kezdve a kidaruzáson át egészen a megbeszélt helyszínre való biztonságos elszállításig.

Ne aggódjon hajója méretei miatt! Ha egy hajótest túl nagynak bizonyulna, megbízható partnereink bevonásával szinte a lehetetlenre is szíves örömest vállalkozunk!

Professzionális hajószállításra van szüksége?

Vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 30 686 3155 telefonszámon.