Hívjon most!

Helyszíni javítás, szervizelés, segélyszolgálat, félretankolás


Lerobbant? Félretankolás történt? Generátorjavításra, esetleg vízcsőjavításra van szüksége? Hívja éjjel-nappal működő segélyszolgálatunkat! Szerelőink a helyszínen megoldják a problémát. Szükség esetén pedig mi magunk szállítjuk járművét a szervizbe.

Lerobbanni két város között ki tudja hol, mert kifogyott az üzemanyag, defektet kapott a kerék, vagy csak a kerékkört nem képes levenni a meghibásodás okán, esetleg gyors ékszíj cserére van szükség – nemcsak idegesítő, hanem időrabló is.

Ugyanakkor mindig fennáll a véletlen félretankolás lehetősége is. Vagy éppen generátorjavításra, vízcsőjavításra van szükség, méghozzá rapid módon, mert menni kell tovább…

Könnyen lehet, hogy a sebtében kerített, szakszerűtlen segítség csak ront a helyzeten. Mi is tudjuk ezt, ezért biztosítjuk, hogy 8 autómentőnk és azonnal indítható tapasztalt szerelőink közül legalább egy mindig rendelkezésére álljon.

Autós segélyszolgálatunk országosan és külföldről is a nap bármely szakában hívható.

Kiszállt az autóból és bezárta a kulcsot?

Lemerült az akkumulátor és kellene egy bikakábel?

Talán még nagyobb a baj? Semmi gond!

Kollégánk az adott helyzet súlyosságához mérten igyekszik a helyszínen megoldani a problémát. Kiterjedt szervizkapcsolatainknak köszönhetően ügyfeleink számára akár az éjszaka közepén is beszerezzük a szükséges alkatrészt.
Ügyfeleink bajba jutott járműveik alkatrészpótlását tehát szintén ránk bízhatják.

Ha a hiba komoly szervizelést igényel, éjjel-nappal működő műhelyünkben vállaljuk a javítást.

Teherautó és kisbusz szállítása sem jelent akadályt. Eszközparkunknak része ugyanis egy 13 tonnás darus teherautó is, mely 5 tonnás teherbírású rakodófelülettel bír, rakodóvillájának teherbírása pedig 7,5 tonna. Daruja 8 méteres hatósugárban 1,25 tonna emelésére képes, a gép közvetlen közeléből pedig  4,25 tonnás terhelésre van kalibrálva.

Duplafülkés autómentőinkkel pedig az autó utasait is biztonságos helyre fuvarozhatjuk. Segíthetünk szállást szerezni éjszakára, vagy kérésre bérautót biztosítunk.

Ha ajtónyitásról van szó, esetleg bezárta a kulcsot, vagy computeres diagnosztika szükséges, esetleg OBD hibakód kiolvasását szeretné kérni, hasonló esetekben is keressen bennünket bizalommal!

Ha szükséges, védett telephelyeink valamelyikén tároljuk az autót, amíg szükséges.
Őrzött, biztonsági kamerákkal is felszerelt telephelyeinken mindaddig megőrizzük gépjárművét, amíg a biztosító meg nem szemlézi a károkat, illetve Ön el nem dönti, hogy hová szeretné elszállíttatni a járművet.

Amit a sárga angyal nem tud megoldani, azt megoldjuk mi!

Hívjon minket a +36 30 686 3155 számon, és úton a segítség!