Hívjon most!

Rólunk


Vállalkozásunk immár két generáció óta foglalkozik autómentéssel.

Kezdetben kizárólag Magyarországon dolgoztunk, mára azonban több assistance szolgáltató kiemelt partnereként egész Európa területéről megrendelhetőek szolgáltatásaink. 

Közel 40 éves tapasztalatunk alapján tudjuk, hogy a baj bárkit bármikor utolérhet.

Ezért fogadjuk segélyszolgálatunkon napi 24 órában a hívását, és biztosítjuk, hogy 8 autómentőnk és azonnali indulást garantáló kollégáink mindig az Ön rendelkezésére álljanak.

Tudjuk, hogy minden baleset, lerobbant autó, minden feladat egyedi, ennek megfelelően egyedi megoldást is igényel.

A szakszerűtlen, nem megfelelő felszereléssel végzett mentés vagy szállítás pedig komoly anyagi károkat tud okozni. Ezért aztán fontosnak tarjuk, hogy bármilyen helyzetre, felmerülő problémára kellő felkészültséggel tudjunk reagálni.

Célszerűen felszerelt gépjárműveinken biztonságosan szállíthatjuk járművét, legyen szó személyautóról, nagy értékű sportautóról, teherautóról, vagy bármilyen más, egyedi kialakítású járműről.

Éjjel-nappal működő szervizszolgálatunkon tapasztalt kollégák várják hívását indulásra készen. Kiterjedt kapcsolatainknak köszönhetően pedig akár az éjszaka közepén is, lehetőségeinkhez mérten beszerezzük a szükséges alkatrészt, annak specifikusságától függetlenül.

Tudjuk, hogy lerobbanni két város között a kivilágítatlan éjszakában nemcsak bosszantó, hanem szinte megoldhatatlan logisztikai problémát is jelent, emellett pedig az életveszélyt is magában hordozhatja. Ezért is garantáljuk ügyfeleink számára, hogy 7 személyes autómentőinken őket is biztonságos helyre szállítjuk, történjen a kellemetlenség bárhol.

Segítünk szállást foglalni éjszakára, vagy bérautót biztosítunk. Biztos lehet benne, hogy nem hagyjuk cserben!

Bízza ránk az időrabló kárügyintézést és folytassa útját nyugodtan! 

Szolgáltatásaink minőségére évi több száz elégedett ügyfél jelenti a garanciát.

Szeretne többet tudni rólunk, hogy biztosan tudja, kit hívjon, ha bajba kerül?

Keressen minket a +36 30 686 3155 telefonszámon, vagy tegye fel kérdéseit emailben!